In de zomer zijn er tal van leuke dingen die je kan doen met je vrienden. In deze zomerse periode is iedereen vrolijk en zijn vooral de outdoor activiteiten populair. Maar inmiddels zijn de zonnige dagen en hoge temperaturen verleden tijd. De herfst, een kleurrijke periode, breekt weer aan. Een gezellige tijd waarin je je goed kan vermaken met vrienden. Misschien vraag je je af wat je moet doen bij herfstachtig weer? Geen zorgen, roep je vrienden bij elkaar want er zijn genoeg leuke herfstactiviteiten.

Herfstwandeling

De temperaturen dalen en de dagen worden korter. We vinden het heerlijk om lekker warm binnen te zitten, maar juist in de herfst is de natuur op z’n mooist. Bel je vrienden op en plan een herfstwandeling in. Niet alleen kan je genieten van de prachtige herfstkleuren, ook een stukje beweging is belangrijk. Wandelen heeft een positieve invloed op je gezondheid. In de herfst hebben we regelmatig te maken met warme dagen en hoge temperaturen. Ook de zon laat zich regelmatig zien. Vergeet daarom niet je zonnebril mee te nemen. Laat zonnebrillen bedrukken en val op tijdens een herfstwandeling.

Wijnfestival of Oktoberfest

Zijn je vrienden echte wijnliefhebbers? Hebben jullie iets te vieren of simpelweg zin in een gezellige avond? Bezoek dan een wijnfestival of kies voor een wijnproeverij. Tijdens een avondje wijn proeven kan je genieten van heerlijke wijnen en leer je verschillende druivenrassen kennen. Ontdek je favorieten zodat je in de supermarkt of slijterij niet meer hoeft te twijfelen als je voor het schap staat. Ook het Oktoberfest is een populair evenement onder vrienden. Samen met je vrienden genieten van bier, bier en nog meer bier. Maar de gezelligheid en Duitse Bratwurst staan ook centraal tijdens het Oktoberfest. En vergeten jullie niet om een lederhosen aan te trekken?

Spelletjes spelen

Zin in een ouderwets avondje met vrienden? Pak er een bord of kaartspel bij. Waarschijnlijk is het wel even geleden dat jullie samen spelletjes hebben gespeeld. Doe er een lekker hapje en drankje bij en jullie avond kan niet meer stuk. Van moderne spellen tot een potje kaarten; een spelletjesavond is perfect voor dit najaar. Een spelletjesavond met een uniek randje? Laat speelkaarten bedrukken met de namen van je vrienden.

Kampvuur

Met z’n allen rondom het kampvuur, gezelliger kan het niet. De geur van hout, marshmallows roosteren en oude herinneringen ophalen. Een sfeervol kampvuur is simpel maar het trekt mensen enorm. Rond een kampvuur geniet je optimaal van elkaars gezelschap. Het verbindt op een ongedwongen manier.