Hou jij net zoveel van vrijdagmiddagborrels als wij? Zo ja, overweeg dan eens te kiezen voor een heerlijk speciaalbiertje van eigen bodem. Nederlandse bieren behoren tot de lekkerste ter wereld, en er zijn tal van mooie mogelijkheden om uit te kiezen. In deze blogpost nemen we een kijkje bij enkele van de beste Nederlandse bieren en bierpakketten die vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Dus leun achterover, ontspan, en geniet van een ijskoud biertje!

Ook zo’n bierliefhebber?

Dan heb je geluk, want wij doen dat net zoveel! Hier op De Mannenspot weten we dat er veel verschillende soorten bieren zijn en dat het moeilijk kan zijn de juiste voor je te vinden. Daarom willen we helpen door je een paar van onze favoriete Nederlandse bieren voor te stellen. En of je nu houdt van een lichte pils of een donkere stout, de mannen van Biervaneigenbodem.nl hebben gegarandeerd iets dat je smaakpapillen zal doen zingen.

Natuurlijk hebben we allemaal weleens een oer-Hollands biertje geproefd (zoals dat flesje Heineken uit de Appie). Maar als je je nog nooit hebt gewaagd een een Nederlands speciaalbiertje uit lokale streken, dan is dit het perfecte moment om ermee te beginnen. Deze smakelijke bieren worden gemaakt met alleen de beste lokale ingrediënten zodat ze elke keer weer heerlijk smaken. En als dat nog niet genoeg reden was om ze uit te proberen bedenk dan dit – ze worden bij deze bierspecialist ook nog eens aangevuld met luxe borrel-lekkernijen!

Je eigen bierpakket samenstellen

De mannen van Biervaneigenbodem.nl zijn gepassioneerd over bier – en dat is te zien. Ze hebben niet alleen een grote selectie bieren om uit te kiezen, maar ze bieden ook een aantal geweldige bierpakketten aan. Deze pakketten maken het gemakkelijk om het perfecte bierfestijn samen te stellen, met alles wat je nodig hebt op één plek. En als je op zoek bent naar iets extra speciaals, kan het team van Biervaneigenbodem.nl je helpen een pakket op maat samen te stellen dat helemaal aan je wensen voldoet. Of je nu houdt van een oud gerijpt kaasje bij je Hollandse speciaalbieren of liever gaat voor wat knapperige kaassnacks, they got you covered!

Wil je liever een kant-en-klaar pakket dat door deze bierkenners is samengesteld? ook dat is mogelijk. Want let’s be honest, na een paar biertjes ook nog eens zelf een pakket moeten samenstellen, dat kan wat lastig zijn. Gelukkig voor de mannen die niet kunnen kiezen zijn er diverse bier cadeaupakketten, proefpakketten en brouwerijpakketten verkrijgbaar. En geen zorgen: niemand spreekt je erop aan als je jezelf zo’n prachtig bierpakket cadeau doet. Het mooie van deze kant-en-klare bierpakketten is dat ze prachtig zijn samengesteld op smaak of regio, zoals bijvoorbeeld streekbieren uit Zuid-Holland of een combinatie van krachtige streekbieren.

Proost, mannen!

Je leest het al: als je van bier houdt dat 10x lekkerder zal smaken dan je je lokale supermarkt-biertjes, dan moet je bij Biervaneigenbodem wezen. Je kunt je eigen pakket brouwen of kiezen uit een kant-en-klaar pakket. Kortom, er is voor ieders smaak en budget wat wils. Laat deze heerlijke Nederlandse speciaalbieren morgen nog bij je thuis bezorgen!