Als je een woning hebt, heb je het allemaal op een rijtje. Je hebt meer dan de meeste mensen op deze aardbol; een dak boven je hoofd, stromend water en elektriciteit. Elektriciteit en de gehele energierekening is wel onbetaalbaar, maar dat terzijde. Het gaat erom dat je denkt dat je het best lekker voor elkaar hebt zo. Althans, dat denk je. Waarom denk je dat, en zit er een discrepantie tussen wat je denkt en wat de werkelijkheid is? Nou, je hebt aan best veel nog niet gedacht. Dat is niet erg. Dat is namelijk precies waar wij in het spel komen. We vertellen je maar al te graag wat je namelijk wel nodig hebt, maar waar je nog niet aan gedacht hebt. Dus; ben je klaar voor een blog die je écht gaat helpen met het inrichten van je woning en het verhogen van je wooncomfort? Lees dan vooral verder. 

Stoelen

Stoelen? Alsof je daar niet aan hebt gedacht! Ja, dat begrijpen wij ook wel. Stoelen zijn nu niet bepaald een revolutionair object in het interieur en daar zijn we ons maar al te goed van bewust. Maar heb je wel eens nagedacht over échte stoelen? De stoelen die een lust voor het oog en een genot voor de bips zijn, dat zijn de stoelen waar we het over hebben. Deze stoelen komen voor in allerlei verschijningsvormen. Van een heerlijke, warme, leren stoel naast de open haard op een koude winteravond tot een design bureaustoel kopen waar je de hele week zonder problemen op kunt presteren en je grootste ambities waar kunt maken. Een goede stoel wordt door velen onderschat en dat is zonde. Dat is absoluut niet de bedoeling en we willen dan ook graag dat je wat met ons advies doet; kijken naar wat voor jou een lust voor het oog is en waar je comfortabel op kunt zitten. Het hele plaatje moet compleet zijn. 

Rustplek

Je hebt een slaapkamer en dit is voor jou een rustplek. We horen het je al zeggen en wederom weer denken dat we met een nutteloze tip komen. Nee, dat is ook zeker niet wat we bedoelen. Wat we dan wel bedoelen? We bedoelen dat je een rustplek hebt buiten je slaapkamer. Een slaapkamer is bedoeld om te slapen, rusten moet je hiervan scheiden. Je moet het als twee losse, op zichzelf staande dingen zien. Een rustplek is de plek waar je na een lange dag een boek leest, een yogasessie doet, een glas whisky drinkt, een muziekje luistert of wat dan ook je ding is. Je moet een plek hebben die helemaal van jou is en waar niemand je stoort. 

Planten

Planten geven leven en energie in je huis. Een paar plantjes op plekken die niet benut worden en waar ze niet in de weg staan, doen wonderen. Pas er wel mee op, want je wil zeker niet te veel planten in je huis hebben. Onthoudt goed; het is een huis, niet de Amazone.