Mannen, we hebben een nieuwe blog vol reuze-interessante informatie voor jullie klaarstaan. Dit keer gaat het over shortleasen, een nog niet besproken onderwerp dat velen van jullie waarschijnlijk enorm kan helpen. Waarom het jullie kan helpen? Daar kom je later in deze blog nog achter. Wel kunnen we jullie vertellen dat je ook een mogelijkheid hebt tot het zakelijk leasen. Je beschikt hiermee over een breed scala aan mogelijkheden, om nog maar niet te spreken over het nog bredere assortiment dat je aangeboden krijgt. Keuzes, keuzes en nog eens keuzes dus. Laten we maar eens beginnen met je wat informatie bieden, dan kun je die keuzes daarna een stukje makkelijker maken. Ben je er klaar voor? Dan gaan we snel van start, er is genoeg te bespreken. Wij hebben er enorm veel zin in, en we hopen dat jullie dat ook hebben! 

Wat is zakelijk shortleasen? 

Oké, om te weten wat shortleasen zakelijk is, moet je natuurlijk eerst weten wat shortleasen an sich is. Dit gaan we je dan eerst maar eens duidelijk uitleggen. Met een normaal leasecontract spreek je dingen af met de leasemaatschappij. Meestal is er een minimale looptijd van twee jaar o.i.d. en kun je pas opzeggen na een afgesproken tijd. Dit is vaak erg lang en ook erg duur. Je leent als het ware het geld voor de auto van de maatschappij en je mag, in ruil voor de betaling van een maandelijks afgesproken bedrag met afgesproken voorwaarden, die auto rijden. Met shortleasen is de minimale looptijd maar een maand en kun je na die maand elke dag opzeggen. Deze flexibiliteit gaat echter gepaard met het niet hoeven inleveren op de prijs; ook de prijzen zijn zeer gunstig. Je kunt dit dan ook zakelijk doen. Je kan zakelijk een bestelbus leasen, maar ook een normale, zakelijke auto. 

Voordelen

Zoals we al hebben gezegd is een zakelijke shortlease dus zeer geschikt als je niet al te lang wil vastzitten aan een leasecontract. Een leasecontract is dus minimaal een maand lang, maar in de praktijk wordt er meestal langer gebruik gemaakt van shortlease.Op deze manier is de keuze voor allerlei situaties binnen handbereik via één aanbieder en kun je alle kanten op. Daarnaast bieden ze meestal een haal- en brengservice en dit allemaal tegen de gunstige prijzen die je worden geboden. Erg fijn, maar je moet wel gaan kijken of dit geschikt voor je is. Is het dat? Kan bijna niet anders gezien de vele voordelen die deze optie van leasen biedt. 

Op de zaak

Een leasecontract op de zaak is zeer makkelijk te regelen. Hier hoef je geen geleerde voor te zijn, zoek maar eens op Google hoe je een auto op de zaak leaset. Geen overbodig papierwerk, gewoon wat je normaal ook zou moeten doen als je een auto zou leasen, maar dan op de zaak. Lekker makkelijk dus, naast alle hierboven genoemde voordelen.