De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de zomerkleren weer uit de kast gehaald kunnen worden. In tegenstelling tot de voorgaande jaren, kunnen we dit jaar weer genieten van festivals, verre reizen en gezellig een drankje doen op het terras. Als je deze zomer goed door wilt komen, heb je een goede zonnebril nodig. Een goede zonnebril beschermt namelijk niet alleen je ogen tegen schadelijke uv-straling, maar maakt ook je outfit helemaal af. Er zijn veel merken om uit te kiezen en vandaar dat wij een aantal mogelijkheden toelichten. Zo weet je zeker dat je een bril kunt kopen die echt bij jouw stijl past. 

Kies je voor modern of klassiek? 

Een zonnebril is een onmisbare accessoire voor je outfit. Een zonnebril maakt je look compleet als je hem draagt, maar ook hangend aan je blouse kan een zonnebril net dat beetje extra geven. Er zonnebril kun je in vele soorten en maten vinden. Je kunt gaan voor een klassiek model van een merk zoals Ray Ban. Dit merk bestaat al bijna honderd jaar en heeft al vele klassiekers op zijn naam geschreven. Wat dacht je van de welbekende pilotenbril van dit merk? Deze bril is reeds door talloze beroemdheden gedragen en eigenlijk mag deze bril dan ook niet ontbreken in jouw garderobe. Mocht je liever een moderne bril willen hebben, dan kun je kiezen voor een recent model van Ray Ban. 

Heb je een sportieve bril nodig? 

Een zonnebril is niet alleen een mode-attribuut, het kan ook een essentieel onderdeel zijn van je sportoutfit. Ga je deze zomer te hiken in de bergen? Dan is een Oakley bril een interessante optie voor je. Deze bril is ooit uitgevonden in een schuurtje op het platteland, maar is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het brillenassortiment van de gerenommeerde leverancier. De glazen zijn vervaardigd aan de hand van de meest moderne technieken waardoor het uv-licht optimaal gefilterd wordt. Deze brillen zijn bovendien niet alleen maar praktisch, maar ook heel stijlvol vormgegeven. 

Vind je duurzaamheid belangrijk? 

Omdat we met zijn allen verantwoordelijk zijn voor het overdragen van deze aarde aan toekomstige generaties, moeten we ons bewust zijn van het verbruik van plastic. Bij Gucci hebben ze daarom brillen gemaakt die vervaardigd zijn van biologisch afbreekbaar plastic. Hierdoor breng je met deze bril geen schade toe aan het milieu. De monturen van Gucci zijn zeer stijlvol en als je gaat voor een echte blikvanger, dan is het aanbod van dit merk echt de moeite waard om eens te bekijken. Ieder jaar worden nieuwe modellen toegevoegd aan de collectie, dus bekijk welke jij het mooiste vindt.